PROJEKTADATOK - 5.

A TORUS Acéltermékgyártó Kft. 2022.03.22. napján támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a GINOP_Plusz-1.1.2-21 kódszámú „Magyar Multi Program - A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című felhívás keretén belül.

 

 

Kedvezményezett neve: TORUS Acéltermékgyártó Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: A projekt gyártástechnológiai fejlesztésre irányul. A fejlesztés elsődleges célja a technológiai fejlesztés, a társaság termelési kapacitásának bővítése, a versenyképességének a növelése, a jövedelemtermelő képesség növelése, a vevői igények magas szintű kielégítése.

A szerződött támogatás összege: 300 706 158 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:

A projekt keretében beszerezni kívánt eszközök mind a vállalkozás kiemelt termékének, a tartályfenéknek gyártására irányulnak. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva a vállalkozásunk célja az eszköz-, és géppark folyamatos bővítése, a technológiai korszerűsítése, az ügyfelek gyorsabb, magasabb szintű kiszolgálása, továbbá az automatizáció bevezetése révén a termelési hatékonyság növelése, a kapacitások bővítése, az egységnyi termelési idő csökkentése. A beszerezni kívánt eszközök mind ezen célok megvalósítását szolgálják.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.